Dekret o uništavanju robe koja podleže embargu

Izvor: Capital.ba, 29.Jul.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekret o uništavanju robe koja podleže embargu

MOSKVA, Predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisao je Dekret o uništavanju proizvoda koji podliježu ruskom embargu, a koji će važiti od 6. avgusta, saopšteno je iz Kremlja. „Poljoprivredni proizvodi, sirovine i hrana koja se izvozi na teritoriju Rusije, a kojoj je zemlja porijekla država koja je uvela sankcije ruskim pravnim subjektima i/ili pojedincima ili se pridružila takvoj odluci, i kojoj je zabranjen ulazak na teritoriju Ruske Federacije, biće predmet uništavanja od >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << 6. avgusta 2015″, stoji u dokumentu, koji je objavila informativna služba Kremlja. Rusija je u avgustu 2014. godine uvela embargo na većinu proizvoda iz članica EU i SAD koje su uvele sankcije Moskvi zbog ukrajinske krize, podsjeća TASS.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin "presudio": Rusija će uništavati proizvode pod embargom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je Dekret o uništavanju proizvoda koji podležu ruskom embargu, koji će važiti od 6. avgusta, saopšteno je iz Kremlja...- Poljoprivredni proizvodi, sirovine i hrana koja se izvozi na teritoriju Ruske Federacije, a kojoj je zemlja porekla država koja je uvela...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.