CSKA prati Fenerbahče i Olimpijakos

Izvor: B92, 06.Mar.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA prati Fenerbahče i Olimpijakos

Ekipa moskovskog CSKA nastavlja borbu sa Fenerbahčeom i Olimpijakosom za prvo mesto u grupi F Top 16 faze Evrolige.

"Armejci" su u devetom kolu druge faze elitnog takmičenja savladali Laboral Kuču 81:74 na gostovanju u Vitoriji.

Vitali Fridzon je bio najefikasniji u timu sa 13 poena i 5 skokova, dok su Nando de Kolo i Miloš Teodosić ubacili po 11, a srpski reprezentativac je imao i 8 asistencija.

Domaćin je imao samo jednog raspoloženog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača, fantastično je odigrao Darijus Adams sa 31 poenom (11/18 iz igre) i 4 skoka, a dvocifren učinak imao je još samo Fernando San Emeterio sa 14 poena.

CSKA je ostvario sedmu pobedu u grupi F, koliko imaju i Fenerbahče i Olimpijakos, s tim što grčki tim u petak gostuje u Milanu u devetom kolu.

Laboral je petim porazom zakomplikovao borbu za plej-of, jer Anadolu Efes sad ima šansu da stekne pobedu prednosti ukoliko u petak savlada poslednjeplasiranu Unikahu.

CSKA u sledećem kolu dočekuje Efes, dok Laboral gostuje Nižnijem Novgorodu.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EL, TOP 16: Teo vodio CSKA do pobede, Barsa opet bolja od Panatinaikosa

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2015

U okviru devetog kola TOP 16 faze Evrolige Barselona je sa 81:77 savladala Panatinaikos u Atini, a CSKA laboral Kuću sa 81:74.. Miloš Teodosić vodio je CSKA do pobede nad Laboral Kućom sa 11 poena i osam asistencija. Efikasniji od njega bio je Vitali Fridzon sa 13 pogodaka. Kod Baskijaca se izdvojio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.