Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant: Moskva prikuplja kompromitujuće materijale o britanskim ministrima

Britanski poslanik Kristofer Brajant, bivši ministar Velike Britanije za pitanja Evropske unije, izjavio je da je verovatno da lica povezana sa Rusijom prikupljaju kompromitujuće materijale o visokim britanskim zvaničnicima, kao što je ministar spoljnih poslova Boris Džonson.
Američki mediji plasiraju „ruske kompromitujuće informacije” o Trampu
Kako piše The Guardian, Brajant je rekao da je i on bio žrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << ovakve taktike i da je „apsolutno uveren” da Moskva proučava Džonsona, kao i ministra za međunarodnu trgovinu Lijama Foksa i zamenika ministra spoljnih poslova Alana Dankana.
Bivši britanski ministar takođe smatra da Moskva pažljivo proučava svakog saradnika spoljnopolitičkog resora koji se u sklopu svoje službe bavi odnosima sa Rusijom.
Kremlj: Vesti o kompromitujućim materijalima o Trampu su petparačka priča
„Apsolutno sam uveren da će Boris Džonson, Lijam Foks, Alan Dankan i Dejvid Dejvis bez sumnje biti proučeni. Rusi će veoma, veoma pažljivo pratiti ove ljude. Oni će otvoriti dosije i pokušaće da prate sve što ovi ljudi rade”, izjavio je Brajant.
Ranije je CNN objavio tekst u kojem tvrdi da su američke specijalne službe izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu saopštile da Rusija o njemu poseduje kompromitujuće materijale. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Lavrov: Moskva je umorna, u izbore se mešali drugi

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 19:34

Moskva -- Visoki zvaničnici Velike Britanije, Nemačke i Francuske duboko su se umešali u unutrašnju politiku SAD, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov...Kako je rekao, ti zvaničnici su otvoreno učestvovali u kampanji za Hilari Klinton i “demonizovali“ Donalda Trampa...Lavrov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.