Predrag Vasić u novom videu benda Stereo Banana

Izvor: BalkanRock.com, 15.Okt.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predrag Vasić u novom videu benda Stereo Banana

Niški rep dvojac Stereo Banana objavio je novi spot za pesmu “Nemoj da znojiš tehniku” u kojoj glavnu ulogu ima glumac Predrag Vasić, najpoznatiji po ulozi Stanoja u filmu “Montevideo Bog te video”.

Za video je najzaslužniji reditelj Miodrag Ignjatović, a Vasić je prikazan kao mangup kome nijedan porok nije stran. Snimanje je obavljeno na nekoliko lokacije u Nišu.

Pesma “Nemoj da znojiš tehniku” nalazi se na albumu “Munje nebjeske”, drugom studijskom izdanju u karijeri benda, objavljenom prošle godine.

Save
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Stereo Banana: Kako mangup iz Niša provodi dan

Izvor: NiskeVesti.rs, 15.Okt.2016

Kako izgleda niška verzija „Trainspottinga?" spakovana u tri minuta? Energični hip-hop dvojac Stereo Banana pokušao je da na zabavan način odgovori na ovo pitanje novim video spotom „Nemoj da znojiš tehniku". U spotu u glavnoj ulozi se pojavljuje mladi glumac Predrag Vasić, koji je upešno...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.