ASUS Transformer TF101  dobio Android 4 Ice Cream Sandwich

Izvor: NC magazin, 30.Mar.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Transformer TF101 dobio Android 4 Ice Cream Sandwich

Iako ne prestaje sa inovacijama i predstavljanjem novih proizvoda, ASUS posebnu pažnju posvećuje i postojećim korisnicima, kroz stalno unapređenje proizvoda koji su već na tržištu. Veliki korak u tom smeru je i najnoviji update za ASUS Transformer TF101 tablet, koji donosi Android 4 Ice Cream Sandwich.
Poboljšanja koja donosi Android 4 ISC su vidljiva na svakom koraku. ASUS Transformer TF101 sa ICS-om radi primetno brže. Animacije i prelaz sa ekrana na ekran su glatkiji, pa je i utisak koji korisnik ima u radu mnogo bolji.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

ASUS Transformer Prime update

Izvor: ITsvet.com, 31.Mar.2012, 15:35

Kompanija Asus je najavila da će njihov sledeći softverski update za Transformer Prime doneti neke od fantastičnih novih karakteristika. Od ove kompanije se tek očekuje da obezbedi dodatne informacije. Ono što je za sada poznato jeste da će ovaj tablet na tržište stići sa NVIDIA četvorojezgarnim...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.