Dinkić Aleksandri Prijović prodao pesmu za 7.000 evra?

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić Aleksandri Prijović prodao pesmu za 7.000 evra?

Bivši političar i državni funkcioner Mlađan Dinkić sve više vremena provodi u komponovanju turbo-folka, pa je za čak 7.000 evra prodao pesmu pevačici Aleksandri Prijović, inače snajki Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Takođe, on se u toj pesmi pojavljuje kao gitarista, piše Kurir.

Zbog dobrih prijateljskih odnosa sa Živojinovićima, Dinkiće je na predlog Filipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Aleksandrinog dečka, prihvatio da se upusti u ovaj projekat i komponuje pesmu “Totalna anestezija”. Dinkićev hit će izaći uskoro, kada se snimi spot.

A kako je bilo na snimanju spota, ekskluzivno, pogledajte OVDE.

Dinikić je ovim povodom potvrdio da je pisao muziku za pomenutu pesmu, ali nije hteo da govori o detaljima ovog poslovnog aranžmana.

Saša Milošević, koji je pisao tekst za pesmu, negira da je reč o sumi od 7.000 evra, ali nije hteo ni da otkrije koliko je sve koštalo.

Prijovićeva kaže da je saradnja sa Dinkićem bila odlična, ali nije želela da kaže cenu tog zadovoljstva. Ona je potvrdila da je Dinkić odsvirao i gitarske deonice za ovu pesmu.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

UVALIO NARODNJAČKI HIT: Dinkić prodao pesmu Breninoj snajki za 7.000 evra!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2016

...Bivši političar i državni funkcioner Mlađan Dinkić sve više vremena provodi u komponovanju turbo-folka, pa je za čak 7000 evra prodao pesmu pevačici Aleksandri Prijović, inače snajki Lepe Brene i Bobe Živojinovića, saznaje Kurir Takođe, on se u toj pesmi pojavljuje i kao gitarista..Zbog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.