Ko su najlepše devojke sajma automobila?

Izvor: B92, 29.Mar.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su najlepše devojke sajma automobila?

U okviru 52. međunarodnog salona automobila i 9. sajma motocikala, održan je izbor za najlepšu hostesu. Za Mis sajma 2015. proglašena je Žaklina Ćurčić, sa štanda kompanije Mitsubishi.

Za prvu pratilju izabrana je Sanja Stanković sa štanda Volkswagena, dok je zvanje 2. pratilje pripalo Dragani Pureti, koju su posetioci mogli da vide na Audijevom izložbenom štandu.

U izboru je učestvovalo 60 devojaka, a o pobednicama je odlučivao žiri u sastavu: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kristina Bralović, (Mis salona 2014), Maurizio Vala (direktor DDOR Novi Sad), Sreten Koković (modni fotograf), i Bojan i Marko, lica sa bilborda iz ovogodišnje reklamne kampanje za sajam automobila.

Publika je putem Facebook-a izabrala svog favorita, Katarinu Obradinović, sa štanda Grand Motorsa, ovlašćenog uvoznika vozila marki Ford, Volvo, Infiniti, Jaguar i Land Rover.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.