2016 Mitsubishi Outlander facelift nam se vraća novim tizerima

Izvor: Moto.rs, 24.Mar.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2016 Mitsubishi Outlander facelift nam se vraća novim tizerima

Mitsubishi je objavio nekoliko tizer fotografija koje ukazuju na 2016 Outlander facelift koji bi svoju premijeru trebalo da ima na sajmu automobila u Njujorku 2. aprila ove godine.

Tizer fotografija kao da je malo zakasnela ako se ima u vidu da je ovaj model viđen na špijunskim fotografijama nekoliko puta bez ikakve kamuflaže. Kao što je i očekivano, faceliftovani Outlander po pitanju dizajna je pod uticajem Outlander PHEV Concept S modela kada je reč o prednjem kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << gde crossover karakteriše ekstenzivna upotreba hromiranih detalja.

Zadnja deo izgleda vrlo interesantno na ovim fotografijama dok na onim špijunskim se vidi da je inspiracija nađena u modelu Pajero Sport. Mitsubishi obećava da je u gradnji ovog modela implementirao više od 100 dizajnerskih i inženjerskih unapređenja i da su spustili nivoe NVH.

foto © Mitsubishi

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.