Hiljade na završnom mitingu SNS u Leskovcu (FOTO,VIDEO)

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2017, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljade na završnom mitingu SNS u Leskovcu (FOTO,VIDEO)

Više hiljada članova i simpatizera prisustvovalo je večeras završnom predizbornom mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Leskovcu, sa scenografijom nalik onoj na mitinzima u organizaciji centrale ove stranke.

Miting je održan u plavom sajamskom paviljonu pred nedeljne izbore za predsednika Srbije, na kojima kandidat i lider SNS slovi za najačeg favorita, pa su svi govornici svoja obraćanja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << posvetili upravo Vučiću, njegovom doprinosu za razvoj Srbije, srpske ekonomije, ugledu koji je, kako su isticali, povratio Srbiju u svetu.

Najveće i najgormoglasnije aplauze dobio je glavni i poslednji govornik, lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović, koji je posle dužeg govora, pozvao zaslužne pojedince na binu.

Prvi je govorio Dragan Stevanović iz Surdulice, visoki funkcioner SNS koji je poručio Vučiću da ga Leskovac, Jablanica i Pčinja neće obrukati u nedelju, 2. aprila, na dan izbora, podsećajući da je za 3 godine potpisano 13 investicionih ugovora u 5 okruga na jugu za 8.563 nova radna mesta.

Tamara Pavlović (28), sa 3 pasoša i poznavanjem nekoliko jezika, koja se posle 23 godine života u inostranstvu vratila da živi u Srbiju zbog „ekonomskog napredovanja“ Srbije i zbog lepšeg i čistijeg Leskovca, ali i ljubavi prema jednom Leskovčaninu, takođe je pozvala mlade da glasaju za Vučića.

Govorio je i šef Edukacionog centra SNS Milan Stevanović, rekavši da se na političkoj sceni u Srbiji „sve lomilo na predsedničkim izborima“, zatim, privrednik Slaviša Cvetković, vlasnik firme „Ditas“

https://www.facebook.com/juGmedia/

https://www.facebook.com/juGmedia/

https://www.facebook.com/juGmedia/

Podršku SNS i kandidatu Aleksandru Vučiću dala je i profesorka istorije sa četvoro dece Ivana Ranđelović.



Miting iz plavog paviljona direktno su prenosile dve leskovačke televizije, na video bimu prikazan je deo Vučićevog govora sa nedavnog mitigna u Leskovcu, onaj koji se odnosio na Leskovac i jug Srbije.

Bilo je i pesme i igre, ali i dobošara. Jovica Pešić pevao je himnu „Tamo daleko“ u pratnji Vladimira Mladenovića, Igrali su članovi KUD Abrašević i nastupali Stefan Nikolić, Miloš Dimitrijević i Aleksandar Zlatković.

Inače, SNS je predizbornu kampanju za predsednika Srbije vodila u Leskovcu kao da je reč o lokalnim izborima, što je u skladu sa ocenom šefa Edukacionog centra SNS Milana Stevanovića da su upravo ti izbori odlučujući u Srbiji.

Milica Ivanović
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.