TIJANA KUŠLJIĆ JE NAJLEPŠA BEOGRAĐANKA: Evo kako je bilo na izboru za mis Beograda i ko je sve bio (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANA KUŠLJIĆ JE NAJLEPŠA BEOGRAĐANKA: Evo kako je bilo na izboru za mis Beograda i ko je sve bio (FOTO)

Na Savskoj promenadi, u beogradskom naselju Savamala, održan je izbor za mis Beograda. Pobedila je Tijana Kušljić, prva pratilja Maša Đukić, a druga Teodora Drašković.

OVO SU NAJLEPŠE BEOGRAĐANKE: Pogledajte kako je izgledao izbor za mis prestonice (FOTO)



Na taj način Tijana je izborila direktan plasman na finalni izbor za mis Srbiju, a dobila je i stipendiju na R&B koledžu.

Foto: Telegraf

Događaju su prisustvovali ugledne zvanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gradskih i republičkih institucija, ambasadori, ugledni privrednici, javne ličnosti iz sveta sporta i estrade - Suzana Mančić, glumica Rada Đuričin, koja je bila u žiriju, Ivona Pantelić, voditeljka "Dnevnika", pevačica Jellena, doktor Filgud, Bata Spasojević, Tijana Ivanović i njen suprug, kao i brojne misice.

Foto: Telegraf

Muškarci su bili u skupim odelima i žene u elegantnim toaletama, a sve je bilo glamurozno i ispunjenom sjajem.

- Srećna sam u ovom predivnom ambijentu. Nikad lepša scena i prostor.  Učinili smo sve maksimalno da ispadne božanstveno - rekla je Vesna da Vinča.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

FOTO: Ovo je najlepša devojka Beograda

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2016, 15:42

Žestoka konkurencija na izboru za najlepšu devojku prestonice. Prva pratilja Maša Đukić (17) IZBOR za najlepšu devojku Beograda održan je u nedelju uveče pred mnogobrojnim gostima, na renoviranom šetalištu Sava promenade. Trinaest lepotica defilovalo je pistom pored reke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.