Legendarna glumica otvorila dušu: Silovao me je, a potom sam se udala za njega!

Izvor: Svet, 27.Nov.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarna glumica otvorila dušu: Silovao me je, a potom sam se udala za njega!

Džoan Kolins po prvi put je pred kamerama progovorila o bolnom periodu iz svoje prošlosti, kada ju je silovao Maksvel Rid, za kojeg se kasnije udala.
Osamdesetjednogodišnja glumica detalje je otkrila za novi dokumentarac koji govori o seksualnom nasilju. Tako je pred kamerama ispričala da je bila drogirana i silovana kada je imala 17 godina, dok je još bila devica, te objasnila da ju je krivica naterala da se uda za čoveka koji ju je primorao na seks.
Dokumentarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << film “Brave Miss World” projekat je nekadašnje mis sveta, Linor Abargil iz Izraela, koja je putovala svetom i razgovarala sa žrtvama silovanja. I ona sama je bila žrtva ovog strašnog zločina 1998. godine, šest nedelja pre nego što je proglašena najlepšom ženom na svetu.
Džoan je Linor rekla: “Bila sam silovana kada sam imala 17 godina”, te dodala da je tada već potpisala ugovor sa filmskim studijom i smešila joj se uspešna karijera. Potom je opisala kako je otišla na sastanak sa irskim glumcem Maksvelom Ridom, koji je preminuo 1974. Bila je u njegovoj kući, a on ju je poslužio rumom. Ono što se potom dogodilo ostalo je urezano u njenom sećanju.
“Sledeće čega se sećam je da sam ležala na sofi u toj spavaćoj sobi, a on me je silovao. I dao mi je drogu. Stavio je drogu u moje piće”, ispričala je ona.
“To nije bila moja krivica, ali ja to nisam znala. Izašla sam sa njim, a nije trebalo to da uradim. Bio je stariji od mene, i bio je poznata zvezda. Nakon toga me je pozvao i ja sam ponovo izašla sa njim. Nakon što smo se viđali nekoliko meseci, pitao me je da se udam za njega. Pomislila sam da je tako bolje jer sam sa njim izgubila nevinost. Mrzela sam ga, ali bila sam ispunjena krivicom što mi je to uradio. Trebalo mi je mnogo vremena da ponovo verujem nekom muškarcu”, priznaje Džoan.
Autor: Life Content
Foto: SIPA
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ispovest Džoan Kolins: Udala sam se za čoveka koji me je silovao

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Nov.2014

Džoan Kolins po prvi put je pred kamerama progovorila o bolnom periodu iz svoje prošlosti, kada ju je silovao Maksvel Rid, za kojeg se kasnije udala...Osamdesetjednogodišnja glumica detalje je otkrila za novi dokumentarac koji govori o seksualnom nasilju. Tako je pred kamerama ispričala da je bila...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.