Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE BIVŠEM MINISTRU PRIVREDE Mišković izostao sa svedočenja

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Miššković nije danas došao u Specijalni sud u Beogradu gde je trebalo da svedoči na suđenju bivššem ministru privrede i privatizacije Predragu Bubalu i ostalim optužženim za zloupotrebe prilikom prodaje paketa držžavnih akcija u Luci Beograd preduzeću "Vorldfin" iz Luksembruga 2005. godine.

Mišković je, kako je rečeno na suđenju, izostao zbog ranije dogovorenih obaveza koje je sudu najavio 29. novembra, pa će suđenje biti nastavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izvođenjem drugih dokaza.

On je u ovom postupku ranije svedočio u toku istrage, kao i predstavnik "Vorldfina" biznismen Milan Beko.

Miššković kao i vlasnik Beko na početku su bili zajedno u poslu oko Luke Beograd i u maloprodajnom lancu C-market, ali se Miššković kasnije povukao iz Luke, a Beko iz C-marketa.

Suđenje Bubalu i ostalima počelo je u julu 2014. godine, kada je bivši ministar deteljno izlagao svoju odbranu i negirao optužbe za zloupotrebu službenog položaja.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.