Nastavljeno suđenje Miroslvau Miškoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno suđenje Miroslvau Miškoviću

Objedinjeno suđenje vlasniku "Delta holdinga" Miroslavu Miškoviću i ostalim okrivljenim za oštećenja putarskih preduzeća i kruševačke fabrike maziva FAM nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izlaganjem odbrane optuženih.

Odbranu su detaljno iznosili optuženi u slučaju putarskih preduzeća, pošto su prethodno odbrane detaljno izneli Miroslav i Marko Mišković, Milo Đurašković i drugi okrivljeni iz slučaja FAM, negirajući da su počinili bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje krivično delo.

Miškoviću i grupi od još 14 okrivljenih iz oba slučaja sada se sudi u jednom procesu, koji je početkom februara krenuo ispočetka i vodi ga sudija Maja Ilić.

Suđeje će biti nastavljeno 18. maja.

Na optuženičkoj klupi sada su Miroslav Mišković, Marko Mišković, Milo Đurašković, Dejan Jeftić, Risto Ristić, Bora Jelić, Branislav Jovasović, Ljiljana Kostić, Srđan Filipović, Milutin Gašević, Zoran Mihailović, Zdravko Rašo, Predrag Filipović, Živojin Petrović i Jadranka Badrić.

Na početku objedinjenog suđenja optuženi su se ponovo izjasnili o krivici pred novim sudskim većem, negirajući navode optužnice.

Protiv Miškovića i Đuraškovića, kao i još osam optuženih, vodi se krivični postupak zbog optužbi da su oštetili putarska preduzeća za više miliona evra.

Slučaj FAM pokrenut je pre postupka protiv Miškovića.

Mišković, njegov sin Marko i Đurašković bili su uhapšeni u decembru 2012. godine.

Pušteni su da se brane sa slobode uz jemstva od više miliona evra, a pasoši su im i dalje u sudskom depozitu i ne mogu da napuste boravište bez odobrenja suda.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.