Mišković prodao Delta siti za 203 miliona dolara

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković prodao Delta siti za 203 miliona dolara

Vlasnik Delte Miroslav Mišković prodao je velike tržne centre "Delta siti" u Beogradu i Podgorici afričkom fondu Hiprop Investments (Hyprop Investments).

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Šoping molove u Beogradu i Podgorici kupuje Hiprop Investments (Hyprop Investments), najveći afrički fond koji je specijalizovan za ulaganja u tržne centre, pišu "Večernje novosti".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Tržni centri "Delta siti" u Beogradu i Podgorici prodati su Afrikancima.

Hiprop će vlasniku "Delta sitija" Miroslavu Miškoviću platiti 202,8 miliona dolara, pišu "Novosti".

Pred Specijalnim sudom u toku je suđenje Miškoviću i njeogovom sinu Marku. Oni su optuženi za višemilionske zloupotrebe.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MIŠKOVIĆ PRODAO DELTA SITIJE: Afrička kompanija ih pazarila za 202,7 miliona evra

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

Kompanija "Hiprop Investments Limitid" (Hiprop) je danas objavila da je preuzela 60 odsto u srpskom tržnom centru Delta Siti u Beogradu koji su kupili od "Delta ril estejt grupe", kao i crnogorski centar "Delta siti Podgorica", koji je kupljen od "Hemslejd trejding limitid" sa Kipra i "Delte"..."Homstejd...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.