Miroslav Mišković obišao obnovljene kuće u Obrenovcu

Izvor: 24sata, 30.Okt.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Mišković obišao obnovljene kuće u Obrenovcu

Obrenovčanima koji žive u ulici Save Kovačevića, a koji su izgubili kuće u majskim poplavama, danas su završeni radovi na novim kućama, koje im je obnovila kompanija Delta holding.

Akcija je započeta 1. avgusta, a zvanično je okončana danas. Izgrađene su četiri nove kuće, a 19 je renovirano. U završnici akcije postavljeni su kućni brojevi, a u dvorišta su zasađena stabla jabuke kao simbol zdravlja i pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << života nad teškom prirodnom nepogodom.

Predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković obišao je danas sve kuće, poželeo domaćinima da ih više ne zadesi takva prirodna nepogoda i da uživaju u novim kućama u zdravlju i veselju.

Miroslav Mišković u Obrenovcu| Foto: M. Nikolić

- Delta je vodeća kompanija u Srbiji i normalno je da pomognemo najviše. Mi to smatramo svojom obavezom, ne samo ovde u Obrenovcu, nego i u svim drugim situacijama. Ali, obnova Obrenovca nije završena sa ovom ulicom i ja pozivam sve kompanije koje mogu, da se uključe u obnovu ovog grada - kaže Mišković.

Miroslav Mišković u Obrenovcu| Foto: M. Nikolić

U rekonstrukciju ulice Save Kovačevića Delta holding je uložio 350.000 evra, ukupna pomoć ugroženima od poplave koje je u ime Deltinog poslovnog distema uputila Delta fondacija je sa ovom akcijom dostigla vrednost od 861,3654 evra.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.