Danas početak završne reči na suđenju Miškoviću?

Izvor: B92, 26.Maj.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas početak završne reči na suđenju Miškoviću?

Beograd -- Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću koji je optužen za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima biće nastavljeno u četvrtak

Sudija Maja Ilić najavila je ranije mogućnost da se na sutrašnjem nastavku krene sa završnim rečima, nakon kojih će sud zakazati izricanje prvostepene presude.

Prema navodima optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal, Miroslav Mišković i Milo Đurašković bili su glavni za mahinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojima su navodno oštećena putarska preduzeća za ukupno 148 miliona evra.

Miškoviću je suđenje zbog zdravstvenih razloga razdvojeno krajem prošle godine, pa mu presuda nije izrečena 25. marta kada su njegov sin Marko Mišković i Milo Đurašković oslobođeni optužbi za zloupotrebe sa putarskim preduzećima i sa kruševačkom Fabrikom maziva.

Miroslav Mišković je proveo osam meseci u pritvoru, ali je pušten uz jemstvo od 12 miliona evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.