VUČIĆ: Nije realno da Srbija uvede sankcije Dodiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: Nije realno da Srbija uvede sankcije Dodiku

Premijer Srbije negirao mogućnost da se Srbija pridruži sankcijama protiv predsednika Republike Srpske

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije realno očekivati da Srbija zamrzava imovinu i ne dozvoli ulazak predsednika Repubike Srpske Milorada Dodika, te da se to neće dogoditi.

- Lično ne znam kako da vam odgovorim: nije realno da mi kažemo da Srbija zamrzava imovinu predsedniku RS i da mu ne damo da doputuje u Beograd i to se neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogoditi - rekao je Vučić.

DODIK: Nemam informaciju o sankcijama SAD, ali ih očekujem

Premijer je u Davosu, gde učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu, rekao da je od Amerikanaca dobio informaciju da će se tako nešto dogoditi, ali ne i o sadržaju tih sankcija.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.