Izvor: Blic, 29.Sep.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo BiH bez komenatra: Gde će biti saslušan Dodik?

Portparol Tužilaštva BiH, Boris Grubešić, nije odgovorio na pitanje da li postoji mogućnost da predsednik Reublike Srpske, Milorad Dodik sam bira mesto gde će biti saslušan u vezi sa referendumom o Danu RS.

Na pitanje sarajevskog Avaza da li takva mogućnost postoji, Grubešić je odgovorio kratko: “Bez komentara”.

Dodik je potvrdio juče da je dobio poziv Tužilaštva BiH za saslušanje, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 3. oktobar, te da je spreman na saradnju, ali ne u Sarajevu, gde mu je, kako kaže, život ugrožen već u nekoj od pravosudnih institucija na teritoriji RS.

Predsednik RS je rekao da se u Sarajevu ne bi osećao bezbednim, nakon izjave predsednika Predsedništva BiH, Bakira Izetbegovića da će Dodik doživeti sudbinu Gadafija i Sadama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.