Stanija: Nisam “snajka” i nisam u šemi sa Dodikovim sinom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija: Nisam “snajka” i nisam u šemi sa Dodikovim sinom! (video)

Gostujući u jednom klubu u Republici Srpskoj gde se oprobala i kao pevačica, Stanija Dobrojević u emisiji “Dvogled” otkrila je neke detalje o svom privatnom životu ali i o čuvenoj aferi “snajka” kada su je tamošnji mediji povezivali i sa sinom aktuelnog predsednika RS Milorada Dodika.


Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stanija Dobrojević nesuđena snajka Republike Srpske! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jul.2015, 10:31

Gostujući u jednom klubu u Republici Srpskoj gde se oprobala i kao pevačica, Stanija Dobrojević u emisiji "Dvogled" otkrila je neke detalje o svom privatnom životu ali i o čuvenoj aferi "snajka" kada su je tamošnji mediji povezivali i sa sinom aktuelnog predsednika RS Milorada Dodika...Na pitanje...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.