Milorad Dodik četvrti put deda

Izvor: Kurir, 07.Maj.2015, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Dodik četvrti put deda

Predsednik RS pravi dvostruko slavlje jer je buduća supruga njegovog sina trudna

Milorad Dodik četvrti put će postati deda, jer je buduća supruga njegovog sina Igora u drugom stanju, saznaje Kurir.

Nasledniku predsednika Republike Srpske, koji će 18. jula izgovoriti sudbonosno „da“ svojoj izabranici Ivani iz Beograda, ovo će biti prvo dete, dok njegova sestra već ima tri mališana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- U poslednje vreme se u Banjaluci šuška da će Milorad Dodik po četvrti put postati deda i da ga je ta vest veoma obradovala. S obzirom na to da se radi o ranoj trudnoći, niko još uvek ne želi da priča o prinovi koja će uveseliti Dodikov dom. Inače, predsednik Republike Srpske i njegova supruga juče su proslavili Ðurđevdan, a na slavi su, pored ćerke, zeta i njihove dece, prisustvovali i roditelji buduće supruge njihovog sina. Svi s nestrpljenjem iščekuju veselje, a posebno se raduju trenutku kad će im mladenci podariti naslednika. Bebi se svi raduju, a posebno Milorad, koji najviše uživa u ulozi dede - kaže dobro obavešten izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo s Igorom Dodikom, ali je on, kao i njegov otac, bio nedostupan za komentar. S druge strane, iz PR službe predsednika Republike Srpske poručili su nam da su to privatne stvari, na koje oni ne mogu da daju odgovor.

Podsetimo, porodica Dodik upriličiće svadbenu ceremoniju za 500 zvanica, među kojima će biti pola estrade, ali i poznatih državnika. Političar će za veselje iskeširati oko 200.000 evra, a na meniju će se naći pretežno srpska tradicionalna jela i specijaliteti mediteranske kuhinje.

(LJ. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.