Majke Srebrenice ne priznaju Dodikovog načelnika

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majke Srebrenice ne priznaju Dodikovog načelnika

Majke Srebrenice odbile su da prihate otvaranje kancelarije pri Opštini Srebrenica i poručile da nikada neće priznati načelnika te Opštine koji dolazi iz stranke aktuelnog predsednika RS Milorada Dodika.

Predstavnica tog udruženja Munira Subašić je banjalučkim Nezavisnim novinama, komentarišući Dodikovu najavu da će biti ponuđeno otvaranje posebne kancelarije u Skupštini opštine Srebrenica za predstavnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovog udruženja, rekla:

- Moj predsednik Milorad Dodik 21 godinu svojim izjavama sipa so po živoj rani i od njega nama ne treba nikakva pomoć.

Dodik, koji je tom prilikom izrazio poštovanje prema žrtvama u Srebrenici, rekao je da će posle lokalnih izbora biti uspostavljena puna koordinacija republičkih i lokalnih organa vlasti, dodavši da je prethodni načelnik Ćamil Duraković "imao selektivan odnos prema razvoju određenih delova ove lokalne zajednice".

- Mi nećemo praviti razlike i separaciju, bez obzira na to da li je reč o srpskim ili muslimanskim selima - rekao je Dodik.

Safet Softić (SDA), predsedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, rekao je da će videti da li će ostati samo na rečima ili će ta kancelarija zaista  biti otvorena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Udruženje „Majke Srebrenice“ o ponudi Dodika: "Mi smo sebi sve obezbedili i ne treba nam njegova pomoć"

Izvor: Blic, 27.Okt.2016

Udruženje „Majke Srebrenice“ ne prihvata ponudu predsednika RS Milorada Dodika da im u Skupštini opštine Srebrenica bude otvorena posebna kancelarija...- Ne treba nam nikakva pomoć Milorada Dodika. Imamo kancelarije u Srebrenici, Sarajevu i centar u Srebrenici. Mi smo sebi sve obezbedili i ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.