Izvor: Danas, 10.Avg.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađuje toliki prostor za Dodika

U broju od 31. jula na prvoj stranici stoji najava razgovora sa Miloradom Dodikom. Iznenađuje da je Danas posvetio toliko prostora predsedniku "Srpske zauvijek". Treba li retrogradnom odnosu priče Dodika prema sopstvenoj državi, BiH, (koju on, uzgred, ne prizna je i omalovažava njen pasoš) biti na usluzi?

Setimo se devedesetih u BiH i Hrvatskoj! Malo li je srbijanska politika i propaganda naudila svome >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << narodu po veri? Opet se čuju reči podela, podvajanja, iscrtane u međuvremenu nemoguće granice, ističu nerealne nade predsednika i njegovih, nadam se, retkih pristalica. A kamo pitanje predsedniku "Srpske zauvijek" šta on ima od kapitala u Beogradu i ko ga koristi i zašto podržava pljačkaše u okruženju i u svojoj entitetskoj vlasti (kako veli Borka Pavićević u sarajevskom nedeljniku "Dani" od 25. jula).

Vaš redovni čitalac, R. Maksimović, Zrenjanin

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.