Dodik zahteva od Mektića da kaže ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik zahteva od Mektića da kaže ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske zatražio je od ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića da napokon kaže ko su kriminalci koji su pokušali da ubiju Aleksandra Vučića u Srebrenici 2015.

Dodik se oglasio povodom optužbi Mektića da je u maju uneo u Srpsku 200.000 evra, a da ga na granici niko nije pitao odakle mu taj novac, rekavši da su to spletke na koje nema nameru da odgovara.

Predsednik RS je rekao da iskreno žali Mektića koji je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je rekao, preuzeo na sebe svakodnevno fabrikovanje konstrukcija, teorija zavere, što nije nimalo lak posao i za umnog čoveka, a kamoli za ministra bezbednosti BiH za koga kaže da je "dobrovoljno preuzeo ulogu bosanskog političkog klovna".

"Želim samo zbog javnosti da kažem da sam u svom imovinskom kartonu, što je svakom vidljivo, proteklih godina uredno prijavio i dva stana u vlasništvu od po 77 kvadratnih metara u Beogradu u Bulevaru Kralja Aleksandra, koji su kupljeni 1989. godine, a koje sam nedavno prodao i to je novac koji sam legalno prijavio i uneo u Republiku Srpsku", rekao je Dodik za Srnu, preneli su banjalučki mediji.

Predsednik Republike Srpske je naglasio da je sve transparentno i legalno, što zna i Mektić, koga smatra klovnom, koji bi, kako kaže, umesto što svakodnevno gleda u njegov džep, napokon trebalo da kaže ko su kriminalci koji su u Srebrenici, pre dve godine pokušali da ubiju tadašnjeg premijera, a sada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i zašto stalno marginalizuje problem terorizma i ekstremizma koji su najveća opasnosti u BiH.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.