Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik sa sinom i suprugom glasao u Laktašima: Ovo je svečarski dan za Republiku Srpsku!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, je došao u rodne Laktaše kako bi se izjasnio na referendumsko pitanje.

On je na glasanje došao zajedno sa Snježanom i sinom Igorom.

Na svoje glasačko mesto u Domu kulture u Laktašima Dodik je stigao u 5 do 10.

- Danas je u R referendum i svečarskii dan, sve informacije govre da su sva biračka mjesta otvorena i da nema nikakvih problema glasanju. Izlaznost je veća nego sto je uobičajno u ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vreme kada je redovno glasanje na izborima - rekao je Dodik nakon glasanja.

On je nakon glsanja istakao da je zadovoljan sto ce građani da se opredele na referendumsko pitanje i posebno na činjenicu da se sve održava u stabilnoj i mirnoj atmosferi.

Ljudi na glasačkim mestima izrazavaju radost zbog prilike da mogu da glasaju i pozivam sve da izađu do kraja dana na referendum.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Izlaznost na izborima

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Izlaznost veća nego za vrijeme redovnih izbora

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016

LAKTAŠI - Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, rekao je danas da je ovo važan i svečarski dan, te da sve informacije govore da su sva glasačka mjesta otvorena...On je dodao da nema problema pri glasanju, te da je izlaznost veća nego za vrijeme redovnih izbora..."Mogu da izrazim zadovoljstvo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.