Dodik s Putinom i u Beogradu

Izvor: Press, 02.Okt.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik s Putinom i u Beogradu

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastaće se s predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom prilikom njegove posete Beogradu, koja je zakazana za 16. oktobar.
Dodik je izjavio da ga je Putin lično pozvao na sastanak u Beograd.

"Prilikom razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s Putinom u Moskvi, gde smo premijerka RS Željka Cvijanović i ja boravili polovinom septembra, on je rekao da očekuje da se nakon izbora u BiH vidimo u Beogradu. Naravno da ću se tada ponovo videti s njim", rekao je Dodik.

Kako podseća Glas Srpske, Putin je na nedavnom sastanku u Moskvi poželeo Dodiku uspeh na predstojećim opštim izborima u BiH, zakazanim za 12. oktobar.



Istakao je da se odnosi između Srpske i Rusije uspešno razvijaju, što je pozitivan faktor u situaciji u regionu.

Zvanično je potvrđeno da će se Putin 16. oktobra sastati sa srpskim zvaničnicima i prisustvovati vojnoj paradi povodom 70 godina od oslobođenja Beograda i pobede nad fašizmom.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILORAD DODIK: Putin me lično pozvao, sastaćemo se u Beogradu 16. oktobra!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014

Vladimir Putin mi je rekao da očekuje da se posle izbora u BiH vidimo u Beogradu - naravno da hoću, kaže predsednik Republike Srpske..BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastaće se s predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom prilikom njegove posete Beogradu, koja je zakazana...

Nastavak na Kurir...

Dodik s Putinom i u Beogradu

Izvor: Blic, 02.Okt.2014

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastaće se s predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom prilikom njegove posete Beogradu, koja je zakazana za 16. oktobar...Dodik je izjavio da ga je Putin lično pozvao na sastanak u Beograd...- Prilikom razgovora s Putinom u Moskvi, gde smo premijerka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.