Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik pozvao Govedaricu na razgovor: Srpska i njen demokratski okvir podrazumevaju dijalog svih političkih subjekata

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, čestitao je Vukoti Govedarici izbor za predsednika SDS, u nadi da će učiniti sve što bude u njegovoj moći u zaštiti i unapređenju državnih i nacionalnih interesa Republike Srpske i njenog naroda.

- Republika Srpska ima jake i stabilne institucije zahvaljujući kojima uspeva zadržati svaku vrstu stabilnosti. Republika Srpska i njen demokratski okvir podrazumevaju dijalog svih političkih subjekata, te Vas stoga, kao predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Republike Srpske, pozivam da 11. novembra u 15 časova u Palati Republike Srpske razgovaramo o svim pitanjima bitnim za Srpsku i njen narod - naglasio je Dodik u čestitki Govedarici.

Vukota Govedarica izabran je za predsjednika SDS nakon što je Mladen Bosić podneo ostavku na ovu funkciju zbog loših izbornih rezultata ove stranke na proteklim lokalnim izborima.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.