Dodik na radnom ručku sa Putinom

Izvor: Cafe.ba, 16.Okt.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik na radnom ručku sa Putinom

U Palati Srbije u Beogradu u toku je radni ručak priređen u čast dolaska predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, kojem prisustvuje i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Osim predsjednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića, radnom ručku sa Putinom prisustvuju i predsjednica Narodne skupštine Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Maja Gojković i šest ministara u Vladi Srbije, među kojima je šef diplomatije Ivica Dačić.

Putin se nalazi u posjeti Beogradu gdje se danas sastao sa Nikolićem i Vučićem.

Dvojica predsjednika Putin i Nikolić položili su vijence na Spomenik oslobodiocima Beograda. Putina je Nikolić odlikovao Ordenom Republike Srbije na velikoj ogrlici.

Ruski predsjednik danas će prisustvovati vojnoj paradi "Korak pobjednika" povodom obilježavanja 70 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svjetskom ratu.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Maja Nikolić

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Dodik na radnom ručku sa Putinom

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2014

BEOGRAD - U Palati Srbije u Beogradu biće priređen ručak u čast dolaska predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, kojem će prisustvovati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik...Osim predsjednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića, na  radnom ručku sa Putinom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.