Dodik izazvan, ali neće da se polije

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik izazvan, ali neće da se polije

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik odbio je danas "ledeni izazov" na koji ga je pozvao premijer Unasko-sanskog kantona Hamdija Lipovača.

"Ko je Hamdija Lipovača? Nemam pojma", kratko je rekao Dodik na pitanje novinara da li će prihvatiti “ledeni izazov“ i odbio komentar na tu temu.

Lipovača je juče prihvatio “ledeni izazov“ na kojeg ga je pozvalo više osoba.

On je zatim “izazvao“ Milorada Dodika, predsednika RS uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reči: "Mile nemoj da me osramotiš“, prenosi Fena.

MANIJA "POLIVANJA" U BiH

Predsednik HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović odazvao se humanitarnom i popularnom "ledenom izazovu" za koji ga je nominovao mostarski glumac Slaven Knezović.

Video je objaljven na Youtubu, a Čović će svoj humanitarni prilog dati porodici Mladena Ćavara iz Mostara, prenose federalni mediji.

Povezane vIJestiKako od humanosti napraviti - glupost

Za nastavak "Ledenog izazova" predsjdnik HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović je nominovao visokog predstavnika u BiH Valentina Incka i predsednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Slađana Bevandu.


Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.