Dodik: Šešeljem atakuju na Vučića

Izvor: B92, 22.Maj.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Šešeljem atakuju na Vučića

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da je nalog Haškog tribunala o vraćanju Vojislava Šešelja iskorišćen kako bi se dodatno destabilizovala Srbija.

On je istakao i da je to urađeno kako bi bio izvršen atak na vlast Aleksandra Vučića i njegovu poziciju.

Dodik je, posle sastanka s premijerom Srbije, rekao da je Haški tribunal odavno izgubio značaj, a činjenica da je Šešelj toliko vremena proveo tamo i nije osuđen govori o tome o kakvoj se pravdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radi.

"Tu nema ni sistema, ni pravde", poručio je Dodik i napomenuo da "spirala udara i poniženja od strane nekih međunarodnih faktora ne prestaje".

Oni, dodao je, uvek iz arsenala izvuku neke stare metode za koje se misli da su zaboravljene i prošle, ali "nisu ni zaboravljene, niti su prošle".

Ranije danas, potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić izjavio je da je Žalbeno veće Haškog tribunala donelo odluku da Šešelj treba da bude vraćen u Hag do 26. maja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Pustili Šešelja da napadne Vučića"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da je nalog Haškog tribunala o vraćanju Vojislava Šešelja iskorišćen kako bi se dodatno destabilizovala Srbija...On je istakao i da je to urađeno kako bi bio izvršen atak na vlast Aleksandra Vučića i njegovu poziciju...Dodik je posle sastanka sa premijerom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.