Dodik: Šekovići nisu napredovali nakon odlaska SNSD-a

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Šekovići nisu napredovali nakon odlaska SNSD-a

ŠEKOVIĆI - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras u Šekovićima da ništa dobro nije učinjeno u ovoj opštini nakon odlaska SNSD-a sa vlasti.

"U opštini Šekovići jedino što je postignuto je u vrijeme kada je na vlasti bio SNSD, a šta čini sadašnja vlast svima je vidljivo. Ne vidim nijednu promjenu, ne vidim ništa što je dobro", rekao je Dodik.

On je istakao da kada su "ovi koji se nude kao neka nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << alternativa" bili na vlasti, plate u prosvjeti, policiji i penzije su bile niže za 70 odsto nego sada.

"Mi nismo oni koji smanjujemo penzije i plate. Mi to nećemo raditi. Moramo da stvaramo nova radna mjesta. Za realni proces proizvodnje i zapošljavanje tražićemo privatne investitore", rekao je Dodik večeras na predizbornom mitingu u Šekovićima.

Kandidat ove koalicije Željka Cvijanović istakla je da je zahvaljujući politici SNSD-a Republika Srpska uspjela da održi stabilnost i prođe kroz surovu ekonomsku krizu na način da nikome ništa nije oduzeto.

Ona je ukazala da je zahvaljujući politici SNSD-a i Milorada Dodika uvedeno finansiranje dva pokušaja vještačke oplodnje, zbog čega je Srpska danas bogatija za 420 novih beba, građana Republike Srpske.

"Moja ideja kao premijera bila je da se taj broj najmanje udvostruči. Poplava je to omela, ali ću kao član Predsjedništa BiH izaći sa takvi prijedlogom od 2015", rekla je Cvijanovićeva.

Građanima su se na tribini obratili i nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Radovan Višković, te poslanički kandidati za parlament BiH iz Izborne jedinice tri Lazar Prodanović i Staša Košarac.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Ako pobijedi Koalicija za promjene, neće biti institucija Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2014

VLASENICA - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras u Vlasenici da "ukoliko na izborima pobijedi takozvana koalicija za promjene, za godinu dana neće biti institucija Republike Srpske"..."Ukoliko se to dogodi dobićemo duplo veći budžet BiH,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.