Dodik: RS opredijeljena za evropski put

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: RS opredijeljena za evropski put

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Banjaluci da je Srpska opredijeljena za evropski put i integracije.

Dodik je, u razgovoru sa ambasadorom Češke u BiH Jakubom Skalnikom, podsjetio da je Srpska četrnaest reformskih zakona stavila u proceduru, a da se uskoro očekuje set novih zakonskih rješenja kojima će se dodatno poboljšati položaj privrede.

Sagovornici su ocijenili da je saradnja Republike Srpske i Češke bila dobra, i izrazili očekivanje da će biti nastavljena, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Na sastanku je bilo riječi i o aktuelnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: RS opredijeljena za evropski put

Izvor: Cafe.ba, 30.Mar.2015

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Banjaluci da je Srpska opredijeljena za evropski put i integracije...Dodik je, u razgovoru sa ambasadorom Češke u BiH Jakubom Skalnikom, podsjetio da je Srpska četrnaest reformskih zakona stavila u proceduru, a da se uskoro...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.