Dodik: Puna podrška Radojičiću i GO Banjaluka (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Puna podrška Radojičiću i GO Banjaluka (FOTO)

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik SNSD -a izrazio je juče punu podršku radu Gradskog odbora SNSD -a Banjaluka i njegovom predsjedniku Igoru Radojičiću nakon sjednice tog odbora koja je održana u Banskim dvorima u Banjaluci.

Dodik je naglasio da je za SNSD politička aktivnost ovog gradskog odbora od velike važnosti jer “Banjaluka ima svoju specifičnu težinu”.

“Želimo da pripremimo svoju partiju, zajedno sa koalicionim parterima, i da na lokalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izborima dobijemo poziciju gradonačelnika i sve ostale.”, podvukao je Dodik koji  je i predsjednik RS.

On je juče informisao Gradski odbor o , kako je rekao, dva važna politička pitanja: Položaju RS u institucijama BiH i predstojećem referendumu o pravosuđu na nivou BiH.

Dodik je poručio kako se pozicija RS u institucijama BiH mora poštovati, izrazivši žaljenje što su predstavnici Saveza za promjene odbili dolazak na današnje konsultacije o ovim pitanjima.

Dodik je ponovio da je referendum o pravosuđu značajna politička tema.

“RS i njene funkcionere ne mogu da zastraše prijetnjama sankcijama. Očigledno nemaju drugu argumentaciju, jer nema kršenja Dejtona ni kršenja Ustava, imaju samo puku političku silu, ali ta sila više ne prolazi kako je ranije prolazila” istakao je Dodik.

Predsjednik gradskog odbora Igor Radojičić rekao je uoči sjednice kako će biti riječ o pitanjima ukidanja nadzornog i izvršnog odbora SNDS-a  u skladu sa novim Statutom stranke, te imenovanja Predsjedništva Gradskog odbora SNSD-a.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.