Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Odluka Suda dirigovana iz kuhinje SDA

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik RS izjavio je za “Nezavisne” da je i posljednja odluka koju je donio Ustavni sud BiH isforsirana politička odluka i da nema nikakve veze sa Ustavom BiH.

„Jasno je kao dan da je riječ o političkoj odluci na štetu RS. Ona je isforsirana, već odavno donesena i dirigovana iz kuhinje SDA i njenih kadrova u Ustavnom sudu. RS će i dalje slaviti 9. januar jer je to istorijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << činjenica, a one se ne mogu mijenjati“, rekao je Dodik.

Ustavni sud BiH utvrdio je danas rješenjem da Narodna skupština Republike Srpske nije izvršila njegovu odluku od 26. novembra prošle godine kojom se zahtijeva usaglašavanje Zakona o praznicima Republike Srpske sa Ustavom BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Odluka Suda dirigovana iz kuhinje SDA

Izvor: Cafe.ba, 30.Sep.2016

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik RS izjavio je za Nezavisne da je i posljednja odluka koju je donio Ustavni sud BiH isforsirana politička odluka i da nema nikakve veze sa Ustavom BiH.

Nastavak na Cafe.ba...

"Još jedna politička odluka Ustavnog suda"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016, 03:21

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za banjalučke "Nezavisne novine" da je i poslednja odluka koju je doneo Ustavni sud BiH isforsirana politička odluka i da nema nikakve veze sa Ustavom BiH..."Jasno je kao dan da je reč o političkoj odluci na štetu RS. Ona je isforsirana, već...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.