Dodik: Krivične prijave? Neka uhapse referendum

Izvor: B92, 26.Sep.2016, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Krivične prijave? Neka uhapse referendum

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nema krivične odgovornosti zbog sprovođenja referenduma u RS.

"Neka uhapse referendum", poručio je Dodik odgovarajući na pitanje novinara o mogućim krivičnim prijava, jer je glasanje održano uprkos odluci Ustavnog suda BIH.

"Ja se ne plašim, naravno. Ako mislite da ćete videti neki strah, to nećete videti. Baš me zanima kako će ti, koji su kao nešto spremni da rade, na koji način to mogu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je predsednik RS.

On je ponovio da nema krivične odgovornosti, da nema krivičnog dela i da bi onda "trebalo da uhapse čitavu skupštinu, a onda i narod, a to neće moći".

U Republici Srpskoj je održan referendum, prvi u dejtonskoj BiH, na kom su građani ogromnom većinom odlučili da se 9. januar i ubuduće obeležava kao Dan RS.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta nakon referenduma?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2016

Referendum u RS je proveden uprkos odluci Ustavnog suda BiH i gotovo 100 posto građana podržalo je 9. januar kao Dan RS. Političari u Federaciji BiH očekuju sankcije međunarodne zajednice, ali i reakcije institucija BiH. U susjednim zemljama smatraju da je Milorad Dodik referendumom dobio političku...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dodik: Kakve krivične prijave? Neka uhapse referendum

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2016

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da nema krivične odgovornosti zbog sprovođenja referenduma u RS...- Neka uhapse referendum - poručio je Dodik odgovarajući na pitanje novinara o mogućim krivičnim prijava, jer je glasanje održano uprkos odluci Ustavnog suda BIH...- Ja se ne plašim, naravno....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.