Izvor: Blic, 27.Sep.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Poziv Tužilaštva Dodiku novi atak na RS

Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je pozivanje predsednika RS Milorada Dodika na saslušanje u Tužilaštvu BiH "još jedan atak na RS u nastojanjima da se ona razori i uništi njen demokratski kapacitet".

Cvijanović je izjavila Sda je jasno da se demokratski kapacitet Republike Srpske ne može uništiti, i da je to u nedelju dokazano referendumom o Danu Republike koji je sproveden u najboljem redu, bez bilo kakvih sigurnosnih incidenata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pročitajte još:

- Ne slažem se sa stavovima organa BiH prema referendumu i sigurna sam da su pravosudne institucije BiH pod jakim pritiskom političara iz Sarajeva i stranaca -  rekla je Cvijanović i navela da je strašno što se insistira na sprovođenju odluke Ustavnog suda BiH samo u ovom slučaju dok se "zatvaraju oči pred 91 donesenom odlukom koju nije izvršila Federacija BiH i njeni kantoni". Cvijanović je mišljenja da se upornim skretanjem pažnje na Republiku Srpsku prikrivaju druge stvari koje su prava opasnost i pretnja po BiH i celu regiju
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Poziv Dodiku na saslušanje atak na Srpsku"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016

Predsednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je pozivanje predsednika Srpske Milorada Dodika na saslušanje u Tužilaštvu BiH još jedan atak na Srpsku u nastojanjima da se ona razori i uništi njen demokratski kapacitet, prenose banjalučki mediji...Cvijanovićeva je izjavila da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.