Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet Crne Gore: Borba protiv verskog radikalizma glavni zadatak

Savet za odbranu i bezbednost Crne Gore saopštio je danas da je suprotstavljanje verski motivisanom radikalizmu jedan od prioriteta državnih organa.Savet je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao predsednik Crne Gore Filip Vujanović, zaključio da državni organi treba samostalno da se suprotstavljaju verski motivisanom radikalizmu, kroz saradnju sa drugim institucijama i organima, kao i sa "partnerskim agencijama" u regionu i u međunarodnoj zajednici.

Pored predsednika Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << i Vlade Ranka Krivokapića i Mila Đukanovića, u radu sednice Saveta za bezbednost i odbranu učestvovali su i ministri unutrašnjih i inostranih poslova,kao i odbrane Crne Gore Raško Konjević, Igor lukšić i Milica Pejanović Đurišić.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.