RUSI O ATENTATU NA ĐUKANOVIĆA: Britanci opet MASNO LAŽU i podmeću reciklirane vesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSI O "ATENTATU NA ĐUKANOVIĆA": Britanci opet MASNO LAŽU i podmeću reciklirane vesti!

Ambasada Rusije u Londonu odbacila je navode britanskog Telegrafa o umešanosti Moskve u navodni pokušaj puča u Crnoj Gori i atentata na Mila Đukanovića

Ruska ambasada se oglasila na Tviteru i u odgovoru na tvit Telegrafa sa linkom ka članku koji je objavljen kao ekskluziva je navedeno: "Telegraf reciklira odavno odbačene vesti kako bi pojačao tenzije sa Rusijom. Kao i uvek, nema dokaza, čiste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zle namere. Šta će biti sledeće nedelje?"

#Exclusive: Russia plotted to assassinate the prime minister of Montenegro, according to senior Whitehall sources https://t.co/WkgW97RlYK

— The Telegraph (@Telegraph) February 19, 2017

Telegraf je u nedelju objavio da je "Rusija planirala da ubije bivšeg premijera Crne Gore Mila Đukanovića i da zbaci njegovu Vladu prošle godine".

LAVROV: Neosnovane optužbe da je Rusija umešana u puč u Crnoj Gori

Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov odbacio je kao neosnovane optužbe da su ruske vlasti umešane u prošlogodišnji pokušaj puča u Crnoj Gori.

. @Telegraph: recycling long-discarded news to stoke tensions with Russia. As usual, no evidence, pure innuendo. What next Sunday? pic.twitter.com/kc3Xgh7Jib

— Russian Embassy, UK (@RussianEmbassy) February 19, 2017

Pozivajući se na izvore iz britanske vlade, list tvrdi da su državni udar na dan parlamentarnih izbora tokom kojeg je planirano zauzimanje zgrade Skupštine i ubistvo prozapadnog lidera, vodili ruski obaveštajci uz podršku i blagoslov Moskve, kako bi sabotirali plan Crne Gore da se učlani u NATO.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.