Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik Demokratskog fronta podneo krivičnu prijavu protiv premijera Đukanovića

Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Janko Vučinić saopštio je danas da je tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv premijera Mila Đukanovića, sadašnjeg i bivšeg ministra finansija Raška Konjevića i Radoja Žugića i ministra ekonomije Vladimira Kavarića, jer ih smatra odgovornim što radnicima Kombinata aluminijuma u Podgorici (KAP) nije isplaćena otpremnina.

Vučinić je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je isplata otpremnina zakonska obaveza, ali da premijer i pomenuti ministri ignorišu radnike KAP-a.

Prema tvrdnjama Vučinića, Đukanović, Konjević, Žugić i Kavarić su u vezi sa zahtevom radnika KAP-a "izvršili više krivičnih dela".

Grupa radnika KAP-a, koji su otišli u penziju, ranije je više dana protestovala zbog toga što im nije isplaćena otpremnina.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava protiv Mila Đukanovića

Izvor: Blic, 26.Jul.2016

Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Janko Vučinić saopštio je danas da je tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv premijera Mila Đukanovića, sadašnjeg i bivšeg ministra finansija Raška Konjevića i Radoja Žugića i ministra ekonomije Vladimira Kavarića...Vučinić ih ih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.