Đukanović napušta mesto premijera Crne Gore

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović napušta mesto premijera Crne Gore

Predsedništvo DPS Crne Gore održalo je večeras sednicu kojom je predsedavao predsednik Milo Đukanović, i odlučilo da Glavnom odboru predloži zamenika predsednika DPS Duška Markovića kao kandidata za mandatara za sastav nove Vlade Crne Gore, saopšteno je iz te partije.

"Dodaje se da je konstatovano da su obavljene sve pripreme za sutrašnju sednicu Glavnog odbora DPS na kojoj će biti analizirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rezultati koje je partija ostvarila na parlamentarnim izborima održanim 16. oktobra. Takođe, utvrđena je i dinamika postizbornih aktivnosti i pregovora sa prirodnim koalicionim partnerima DPS-a, koji treba da dovedu do što bržeg formiranja nove crnogorske Vlade", navodi se u saopštenju.

Mandat za sastav Vlade daje predsednik države Filip Vujanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukanović nije kandidat DPS-a za mandatara

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2016

Predsedništvo vladajuće crnogorske Demokratske partije socijalista (DPS) predložilo je zamenika predsednika te partije Duška Markovića za mandatara desete crnogorske vlade od uvođenja višestranačja...Konačnu reč o tome daće Glavni odbor partije koji je zakazan za sutra, saopšteno je večeras...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.