Amfilohije nije znao da mu je pripreman atentat

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfilohije nije znao da mu je pripreman atentat

PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nije znao ništa o tome da mu se navodno uoči referenduma 2006. godine o crnogorskoj nezavisnosti spremala likvidacija, pišu danas prema nezvaničnim saznanjima Dnevne novine.Premijer Milo Đukanović kazao je juče da je neposredno pre referenduma 2006. godine imao bezbednosno poverljive informacije da će protivnici nezavisnosti pokušati likvidaciju mitropolita >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << crnogorsko-primorskog Amfilohija kako bi pojačali težinu tvrdnji o nepouzdanoj bezbednosti Crne Gore i navodnoj beskrupuloznosti vlasti.Kako prenosi podgorički portal CdM, iz Mitropolije crnogorsko-primorske za sada nije bilo moguće dobiti komentar na premijerovu izjavu.Kažu da ovakvu informaciju čuju prvi put, te zbog toga nisu spremni da reaguju.Ni mitropolit Amfilohije nije bio u mogućnosti da kaže da li mu je poznato ono što je Đukanović izneo jer se nalazi na saboru u Beogradu, a njegov povratak očekuje se u nedelju, kada bi trebalo zvanično da se oglasi povodom ovih izjava.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amfilohije nije znao da mu se spremao atentat

Izvor: RTS, 28.Maj.2015

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nije znao ništa o tome da mu se, navodno, uoči referenduma 2006. godine o crnogorskoj nezavisnosti, spremala likvidacija, pišu "Dnevne novine". . Podgorički portal CdM prenosi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.