Sestra Mila Đukanovića najbolji advokat u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 15.Jan.2010, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Mila Đukanovića najbolji advokat u Crnoj Gori

Svetski magazin "Vorld fajnens" proglasio je Anu Kolarević za najboljeg advokata u Crnoj Gori za ovu godinu.

Iz advokatske kancelarije Kolarević saopšteno je da je u poslednjem izdanju "Vorld fajnensa" objavljen članak o karijeri Kolarevićeve, u kojem se navodi da su rezultati koje je postigla na zavidnom nivou.

U objavljenom tekstu se navodi i značajna saradnja sa stranim advokatskim kancelarijama, na osnovu čega se Kolarevićeva zalaže za doslednu primenu međunarodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << privrednog prava u svojoj zemlji.

Ocenjujući rad i doprinos u prethodnoj godini, žiri "Vorld fajnensa" odabrao je samo one firme i pojedince koji su zadovoljili najviše profesionalne standarde.

Kolarevićeva je prošle godine dobila i nagradu "Nju ekonomi" za najboljeg poslovnog advokata u regionu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.