Održan drugi ELLE Style Awards: Dodeljene nagrade i priznanja istaknutim ličnostima

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan drugi ELLE Style Awards: Dodeljene nagrade i priznanja istaknutim ličnostima

Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva medju kojima su bili Zoran Simjanović, Angelina Atlagić, Ashen Ataljanc, Milka Forcan, Verica Rakočević

U Kristalnoj dvorani  hotela Hyatt Regency Beograd 31. oktobra je održan drugi po redu ELLE Style Awards 2014 by Generali, najveći i najprestižniji događaj u modnom kalendaru.

Ova glamurozna manifestacija je okupila VIP zvanice iz sveta mode i kulture >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz naše zemlje i inostranstva medju kojima su bili Zoran Simjanović, Angelina Atlagić, Ashen Ataljanc, Milka Forcan, Verica Rakočević, a najistaknutijim pojedincima dodeljeno je priznanje ELLE Style Award 2014.

Specijalna gošća događaja bila je Crystal Renn, poznati svetski top model koja ima iza sebe saradnju sa najeminentnijim modnim kućama u inostranstvu.

ELLE STYLE AWARD nagradu za ikonu stila ove godine primila je novinarka Duška Jovanić. Dragani Ognjenović je uručena ELLE STYLE AWARD za najboljeg dizajnera. ELLE STYLE AWARD nagrada za najboljeg modela pripala je Đurđi Stojiljković, a nagrada za poseban doprinos filmu i pozorištu glumici Mirjani Karanović.

Dragana Ognjenović

Tijana Milutinović je laureat za priznanje mladi talenat, a Zoran Kesić je dobitnik ELLE STYLE AWARD u oblasti televizije. Muzičarka godine, po izboru magazina ELLE, je Bojana Vunturišević, dok je ELLE STYLE AWARD priznanje za umetnost pripalo Vuku Vidoru.

Vuk Vidor

Specijalno ELLE STYLE AWARD priznanje ove godine pripalo je Dušanu Reljinu, jednom od najuticajnijih modnih fotografa na svetu, koji je ovog meseca ekskluzivno za premium izdanje magazina ELLE fotografisao umetnicu Marinu Abramović i najrespektabilnije umetnike u Srbiji danas.

Svečana ceremonija dodele nagrada laureatima je propraćena programom koji su vodili glumac Vladimir Aleksić i model Danijela Dimitrovska Amidžić.

ELLE STYLE AWARDS 2014 je organizovan pod pokroviteljstvom kompanija: Generali, H&M, L’oreal Paris i Pandora.
Pogledaj vesti o: Milka Forcan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.