Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Kako je Sedorf zasenio majstoriju Dekija Stankovića i bacio u trans Ticijana Krudelija! (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Intera odigrali su bezbroj velikih duela, a sigurno je među najuzbudljivijima bio onaj iz februara 2004. godine.

„Rosoneri“ su na ovom susretu uspeli da naprave veliki preokret i trijumfuju rezultatom 3:2 uprkos zaostatku od 2:0 posle prvih 45. minuta igre.
Verovatno bi ovaj derbi „Dela Madonina“ ostao upamćen prvenstveno po majstoriji Dejana Stankovića, koji je direktno iz kornera doneo prednost Interu u 15. minutu utakmice, ali da tako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ne bude pobrinuo se Klarens Sedorf u finišu utakmice. No ipak krenimo redom.
Nakon rano primljenog gola Milan, koji je najveći deo prvog poluvremena imao terensku nadmoć, je nastavio sa upornim atacima ka golu rivala ali bez rezultata. U finišu prvog dela ovu ofanzivu velikog rivala najpre je prekinuo Adijano pogodivši stativu a nešto kasnije, tačnije u 40. minutu, nakon Zanetijevog šuta lopta se srećno odbila od nekoga u bloku i završila iza leđa Dide za lepih 2:0 pred odmor.

Izvor: Youtube/gheorghemihai24 second account
Izgledalo je da Inter ide ka velikom trijumfu u Milanskom derbiju ali su „rosoneri“ u nastavku vrlo brzo nadoknadili propuštene šanse iz prvog dela utakmice. Dok ste trepnuli Milan je pogocima Jona Dala Tomasona u 56. i Rikarda Kake samo minut kasnije došli do poravnanja.
U nastavku je na terenu postojao samo jedan tim a to je bio Milan koji je svim silama krenuo po veliki preokret i u samom finišu je i došao do njega. Za to se pobrinuo Klarens Sedorf koji je u 85. minutu spektakularnim pogotkom sa tridesetak metara postavio konačanih 3:2, za potpuni delirijum na stadionu.
Paralelno sa utakmicom u novinarskoj loži odvijala se još jedna bitka i to ona komentatorskog dvojca milanskih klubova. Na kraju je neuporedivo više razloga za zadovoljstvo imao Ticijano Krudeli, čuveni italijanski komentator koji je poznat kao strastveni navijač „rosonera“.
Kao i svaku utakmicu svog kluba Krudeli je propratio na vrlo strastven način. U početku je morao da ćuti i trpi radovanje i prozivke svog kolege naklonjenog Interu ali u drugom poluvremenu je došlo i njegovih „pet minuta“.
Kada je Sedorfova „“bomba“ po treći put zatresla mrežu Frančeska Tolda čuveni komentator je zapao u pravi trans. A kako i ne bi, svaki strastveni navijač zna kako se Krudeli osećao u tim trenucima i koliku radost donosi pobeda nad najvećim rivalom i to na ovakav način, posle velikog preokreta.
Podsetimo se još jednom kako je čuveni komentator proslavio pobedu svog kluba.

Izvor:Youtube/ludovico caruso
The post VREMEPLOV: Kako je Sedorf zasenio majstoriju Dekija Stankovića i bacio u trans Ticijana Krudelija! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.