Milan Stanković u žiriju “Pinkovih zvezdica”

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković u žiriju “Pinkovih zvezdica”

"Pinkove zvezdice" biće zasebna emisija koja će favorizovati mlade talente raskošnih glasova i popularizovati pop, R' n' B' i rok muziku

Milan Stanković biće deo žirija za “Pinkove zvezdice”. On će sedeti na specijalnim stolicama zajedno sa Jelenom Tomašević u formatu koji je namenjen deci do 15 godina starosti, a koja su veliki talenti filtrirani mesecima na brojnim audicijama.

Gledaocima će biti zanimljivo da vide kako arbitrira >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mladi Stanković nakon što je i sam učestvovao u jednom slićnom programu, ali kao takmičar. Tada je pokazao svoj nesporan kvalitet, ali je bio i jedan od retkih takmičara koji je pokazivao zube žiriju i neretko ulazio u sukobe sa njima.

“Pinkove zvezdice” biće zasebna emisija koja će favorizovati mlade talente raskošnih glasova i popularizovati pop, R’ n’ B’ i rok muziku.

“Pink” je pripremio i ranije najavio i centralnu emisiju sezone, “Pinkove zvezde” u kojoj će žiri činiti velike zvezde poput Cece i Harisa Džinovića.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.