Milan Stanković: Dosta više o Radi, biram Milicu Pavlović!

Izvor: Svet, 15.Mar.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković: Dosta više o Radi, biram Milicu Pavlović!

Milan Stanković je završio priču o Radi Manojlović!
Stanković je gostovao u “Amidži šou”, u kojem mu je voditelj Ognjen Amidžić pokazao nekoliko fotografija koleginica s estrade i ponudio mu da bira koja od njih je najlepša.

Kada su na slikama prikazali Radu i Milicu Pavlović, Stanković je izabrao Pavlovićevu.
“Pa dokle više o Radi. Dosta je više posle pet godina”, rekao je Stanković piše Alo.

Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Amidžić pitao Sanju kad je prvi put imala seks, ona se PREZNOJILA, a kad je čula da je Macin odgovor ISTI KAO NJEN, izbezumila se! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Mar.2017

U sinoć emitovanoj epizodi emisije "Amidži šou" gostovali su Sanja Marinković, Maca Diskrecija i Milan Stanković, a voditelj i autor Ognjen Amidžić imao je, kao i uvek, zanimljiva pitanja i škakljive teme...Ognjen se dotakao seksa, pa je tražio da mu Sanja opiše svoje prvo seksualno iskustvo, što...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.