Subotić: Nemam veze sa pokušajem atentana na Beka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić: Nemam veze sa pokušajem atentana na Beka

Biznismen Stanko Subotić saopštio je danas da nema nikakve veze sa pokušajem atentata na Milana Beka, te da se u najkraćem roku odazvao na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio na sva pitanja u istrazi.

Subotić je, povodom informacija koje su se pojavile u medijima, u vezi sa njegovim saslušanjem u okviru istrage atentata na Beka, rekao da se, pošto nema sta da skriva, uredno i u najkraćem roku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odazvao pozivu nadležnih kako bih odgovorio na sva njihova pitanja.

"U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio sam ih da sam protiv gospodina Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije Novosti", naveo je Subotić u izjavi dostavljenoj medijima.

On je rekao da mu je "žarka želja da se taj njegov spor okonča pred nadležnim sudom".

"Takođe, iskreno želim da policija što pre uspešno okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a gospodinu Beku želim brz i uspešan oporavak", dodao je Subotić.

Beogradski mediji preneli su da je Subotić saslušan pre tri dana u okviru istrage atentata na Beka.

Subotić je, kako piše Blic, doleteo svojim privatnim avionom iz Ženeve, a zatim otišao u beogradsku policiju gde je s njim u svojstvu građanina obavljen razgovor u istrazi rasvetljavanja pucnjave u kojoj je ranjen Beko.

Prema navodima medija, Subotiću je ponuđeno i poligrafsko testiranje, ali je on to odbio.

On je negirao da ima veze s pucnjavom koja se dogodila 14. novembra, a izjavio je da je protiv Beka pokrenuo postupak pre četiri godine jer ga je prevario u privatizaciji Večernjih novosti.

Prema pisanju Informera, Subotić je rekao da je njemu najmanje u interesu da se Beku bilo šta dogodi jer u slučaju njegove smrti ne bi imao ko da mu vrati skoro 30 miliona evra.

Mediji pišu i da će, posle Subotića, ovih dana biti ispitan i vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, kao i još nekoliko poznatih biznismena.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Subotić: Nemam veze sa pokušajem ubistva Beka

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Biznismen Stanko Subotić saopštio je danas da nema nikakve veze sa pokušajem ubistva Milana Beka, te da se u najkraćem roku odazvao na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio na sva pitanja u istrazi...Subotić je, povodom informacija koje su se pojavile u medijima, u vezi njegovog saslušanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.