Šta kaže Beko o istrazi

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kaže Beko o istrazi

Advokat biznismena Milana Beka saopštio da njegov klijent ne vodi privatnu istragu i da je policiji dao tri izjave.

Foto: Beta, Nenad Petrović

Advokat Zdenko Tomanović, zastupnik biznismena Milana Beka koji je ranjen 14. novembra u Beogradu, saopštio je danas da Beko ne vodi svoju istragu o pokušaju ubistva, kao i da će dati formalnu izjavu čim se za to steknu zdravstveni i pravni uslovi.

"Milan Beko ne vodi svoju istragu o počiniocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i eventualnim naručiocima povodom pokušaja ubistva. To čine nadležni inspektori MUP-a kojima je Beko već tri puta iznosio svoja saznanja o događaju", navodi se u izjavi Tomanovića.

Prema njegovim rečima, Beko je policajcima dao izjavu dan nakon operacije, a zatim i trećeg i devetog dana nakon što je operisan.

Beko je posle operacije i oporavka u bolnici pušten na kućno lečenje.

Tomanović je najavio da će Milan Beko dati i formalnu izjavu u prisustvu izabranog advokata čim se za to steknu uslovi.

"U ovom trenutku njegovo zdravstveno stanje i obustava rada advokata onemogućavaju formalizovanje njegovih saznanja. To u svakom slučaju nije pravna ni činjenična prepreka efikasnom radu državnih organa imajući u vidu javna saopštenja o napredovanju policijske istrage", naveo je advokata.

Tomanović je dodao da je Beko uveren da je njegovo poverenje u rad i efikasnost državnih organa opravdano.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je više puta da policija ima saznanja da Beka ispred njegove kuće nisu pokušali da ubiju profesionalci, ali da nisu poznati motivi napada.

Pojedini mediji danas su objavili da je u sklopu istrage o napadu na Beka saslušan i biznismen Stanko Subotić koji je imao zajedničke poslove sa napadnutim.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beko tri puta davao izjave policiji o napadu!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014

Advokat Zdenko Tomanović kaže da će biznismen dati i formalnu izjavu u prisustvu izabranog advokata čim se za to steknu uslovi i kad se njegovo zdravstveno stanje popravi..Advokat Zdenko Tomanović rekao je da će Milan Beko dati formalnu izjavu o ranjavanju čim se za to steknu zdravstveni i pravni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Advokat:Beko je tri puta davao izjave

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2014

Advokat Zdenko Tomanović rekao je da će Milan Beko dati formalnu izjavu o ranjavanju čim se za to steknu zdravstveni i pravni uslovi...Prema njegovim rečima, Beko je policajcima dao izjavu dan nakon operacije, a zatim i trećeg i devetog dana nakon što je operisan..."Milan Beko ne vodi svoju istragu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.