Slučaj Beko prioritet novog šefa

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Beko prioritet novog šefa

Dragan Kecman juče je stupio na dužnost načelnika kriminalističke policije Beograda i zamenio Nebojšu Markovića. Prioritetni zadatak novog šefa biće hapšenje napadača na Milana Beka.

- Nadamo se da će on doprineti ubrzanju istraga - rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Kecman je radio kao šef odseka u Odeljenju za prikrivene islednike UKP MUP. Bio je i u radnoj grupi za istraživanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smrti novinara. Njegov tim je rasvetlio ubistvo Slavka Ćuruvije. Zbog ove istrage optuženi Miroslav Kurak je 2006. izjavio da “Kecmana treba ubiti”.

Nebojšu Markovića je 31. decembra 2014. smenio ministar zbog niza propusta i loše istrage o napadu na Milana Beka. Marković se žalio na odluku o smeni, ali je postavljanjem Kecmana očigledno da je žalbu odbila Vlada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.