NIJE STIGAO U SRBIJU Ivan Adrovac je i dalje u švajcarskom zatvoru

Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE STIGAO U SRBIJU Ivan Adrovac je i dalje u švajcarskom zatvoru

Ivan Adrovac (34), suprug Maje Adrovac (32) protiv koje se vodi postupak za pomaganje u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, i dalje je u zatvoru u Švajcarskoj.

- Adrovac nije izručen Srbiji i ne nalazi se u Okružnom zatvoru - kažu u Upravi za izvršenje zavodskih sankcija.

I advokat Maje Adrovac kaže da se njen suprug i dalje nalazi u zatvoru u Švajcarskoj i da ne zna kako se u medijima pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << informacija o njegovom izručenju Srbiji.

- Ivanova sestra se čula sa njegovim advokatom u Švajcarskoj i on je rekao da se Ivan i dalje nalazi tamo u zatvoru - kaže advokat Momčilo Minić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ivan Adrovac je i dalje u švajcarskom zatvoru"

Izvor: B92, 03.Maj.2016

Beograd -- Ivan Adrovac, suprug Maje Adrovac protiv koje se vodi postupak za pomaganje u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, i dalje je u zatvoru u Švajcarskoj...“Adrovac nije izručen Srbiji i ne nalazi se u Okružnom zatvoru “, kažu za “Blic” u Upravi za izvršenje zavodskih sankcija...I...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.