EKSKLUZIVNO Opasna Maja neće ni da čuje za muža

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Opasna Maja neće ni da čuje za muža

Ivan Adrovac (34) poslao je iz zatvora u Švajcarskoj razglednicu supruzi Maji Adrovac (32) u kojoj tvrdi da nije učestvovao u atentatu na Milana Beka.

Razglednicu od muža Maja je primila pre nekoliko dana, tokom boravka u zatvoru, ali na nju nije odgovorila jer nije sigurna u njenu autentičnost i sumnja da je u pitanju još jedan vid pritiska.

U nekoliko redova koje je Ivan ispisao na razglednici, on tvrdi da nema nikakve veze sa pucnjavom na Beka, da brine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za decu i da njih i Maju puno voli.

- Ne znam otkud moj DNK na čaurama, tako da ne mogu da budem sigurna ni da je razglednica koju sam dobila od supruga zaista njegova. Sve vreme sam bila izložena pritiscima i nadam se da će sada prestati manipulacije mojom decom i svi pokušaji da mene i mog muža naprave ubicama - kaže Maja za „Blic“ dva dana nakon izlaska iz pritvora u kome je provela devet meseci.

Najbliži prijatelji Maje Adrovac kažu da ona nije odgovorila na razglednicu supruga ne samo zato što nije sigurna da je od njega već i zato što je ljuta na muža.

- Maja je ljuta na Ivana. On je iz Srbije pobegao noć uoči njenog hapšenja i više se nije pojavljivao. Deca su data njenim roditeljima, ona je zaglavila u zatvor, a njega nije bilo. Čak i da je stvarno njegova razglednica, Maja na nju neće odgovoriti - tvrde Majini najbliži prijatelji.

Ona se sada nalazi u kućnom pritvoru u roditeljskoj kući na Paliluli, gde su i njena deca, koja su joj tokom boravka u pritvoru oduzeta i data na starateljstvo njenom ocu. Maja kaže i da nema veze sa atentatom na Beka.

- Sigurna sam da je moj DNK podmetnut jer nikada nisam bila na lokaciji na kojoj je Beko ranjen, niti sam imala dodir sa bilo kakvom municijom - kaže Maja.

Ona najviše sumnja na nepoznatu ženu koja je nekoliko dana pre atentata na Beka u novembru 2014. glumeći prosjakinju od nje uzela poslužavnik sa ostacima hrane u „Mekdonaldsovom“ restoranu. n

Muž u zatvoru u Cirihu

Ivan Adrovac uhapšen je prošlog meseca u Švajcarskoj zbog nekoliko krivičnih dela za koje ga terete tamošnje vlasti.

On je u zatvoru u Cirihu. Srpska policija nema nijedan dokaz koji bi Adrovca doveo u vezu sa pokušajem ubistva Beka.

Nepoverljiva i uplašena

Advokat Maje Adrovac Momčilo Minić kaže da je njegova klijentkinja veoma nepoverljiva i uplašena.

- Na nju su sve vreme vršeni veliki pritisci, a najveći je bila anonimna prijava Centru za socijalni rad, koji joj je zatim i oduzeo decu - kaže Minić.

Veštak: DNK podmetnut

Advokat kaže i da je njihovu tvrdnju o „podmetnutom DNK“ potvrdio i doktor Oliver Stojković, koga je odbrana angažovala kao stručnog savetnika.

- Veštak Dušan Keckarević nije isključio mogućnost sekundarnog prenosa DNK. I naš saradnik doktor Stojković siguran je da je DNK prenet, moguće pre ali i nakon ispaljenja s obzirom na jačinu traga koji je nađen na četiri čaure - kaže advokat Minić.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.